0768 - 51 85 59hharrysson@hotmail.com

Lunch för alla från Vimmerby och Valdemarsvik

Lunch åt dig från Vimmerby och Valdemarsvik

Korvmoppen AB är lunchstället för alla, som tycker om korv. Om du bor i eller omkring Vimmerby eller Valdemarsvik och är intresserad av att köpa en god lunch, så har du kommit fullständigt rätt. Vi är företaget, som ser till kvaliteten framför kvantiteten och vi vill att alla som beställer lunchlådor eller annat av oss verkligen skall känna att vi gör allt för dem. Vår korv håller yppersta kvalitet och vi som arbetar här på företaget är alla oerhört rutinerade och vår kompetens inom mat och restaurang är verkligen omfattande. Vi är företaget, som erbjuder korv i Småland och som fokuserar på kvalitet, pålitlighet och näringsrik lunch. Om du är intresserad, så är du välkommen att komma till oss. Du kan också kontakta oss för att få svar på frågor eller funderingar. Vi strävar efter att ge dig ett så bra och uttömmande svar som möjligt, oavsett vad du undrar över inom vår bransch.

Vore detta intressant?

Om det vore intressant, att äta vår mat som lunch eller kvällsmat, så kan du komma till oss. Vårt mål med alla besök är att hålla en så god service som möjligt. Vi vill att alla våra kunder skall känna att vi lägger tid och möda på att göra maten så näringsrik och kvalitativ som möjligt. Genom att hela tiden få träning på att tillaga mat, så har vi möjlighet att lära oss mer om matlagning och dylikt. Detta gör att vi blir effektivare och kunnigare i vårt arbete.

Har du inte så mycket tid?

Om du inte har så mycket tid och om du på grund av detta har svårt att finna tiden att tillaga din egen mat. I så fall erbjuder vi kvalitativa och prisvärda matlådor till lunch. Detta är perfekt för dig som har det stressigt och inte finner tiden. Kom till oss, så fixar vi din matlåda.